Zielona mąka i kruche ciasteczka. Słodkie i zdrowe ciacha dla niemowlaka.

Może Ci się również spodoba

  • Małgorzata Bryś – Kowalska

    Mój Misiek uwielbia dynię. Codziennie rano dostaje bułkę posypaną pestkami dyni i z zawziętością je skubie i zjada. Nie wiem czy taka dynia na bułkach z piekarni ma jakiekolwiek dobre wartości…
    Ciekawy ten przepis, tylko mam pytanie, jak sobie zmielę pestki w młynku do kawy to to bedzie to samo co mąka, o której Pani pisze?

    • Przepraszam za spóźnioną odpowiedź. Byliśmy na wyjeździe i postanowiłam odpocząć od komputera 😉 Oczywiście tak zrobi Pani mąkę. Należy tylko ją bardzo długo mielić, aż do uzyskania pyłu. Ciężko mi się wypowiadać o bułkach z piekarni. To jedna wielka niewiadoma. Zawsze rzeczy własnej roboty będą zdrowsze, a nawet smaczniejsze 🙂 Pozdrawiam!

%d bloggers like this: